Skoči na glavno vsebino
02 630 01 60; 041/673-541 tajnistvo@osfram.si

Spoštovani starši.

Veseli nas, da po dolgem času šolanja na daljavo spet vsi učenci naše šole pričenjajo s poukom v prostorih šole.

V prilogi vam pošiljam dva dokumenta:

splošna navodila glede organizacije pouka,

vprašalnik za starše otrok 4. in 5 razredov.

Prosimo, da vprašalnik izpolnite samo starši otrok 4. in 5. razredov, ki ga vrnete najkasneje do nedelje, 21. 2. 2021 do 8. ure zjutraj na naslov, naveden na dnu vprašalnika. Vaše informacije nam bodo v pomoč pri organizaciji jutranjega varstva, podaljšanega bivanja, prehrane in prevozov. Zaradi lažje organizacije dela naj podaljšano bivanje 4-5 obiskujejo le tisti učenci, ki ga nujno potrebujejo.

Vprašalnik prosim izpolnite tudi za tiste otroke od 1. do 3. razreda, kjer je prišlo do sprememb.

Pomembno obvestilo glede kosil:

Zaradi zelo majhne kapacitete šolske jedilnice in glede na trenutno število prijavljenih kosil, ne moremo zagotoviti, da se učenci med seboj ne bi mešali in ostajali v mehurčkih. Na vas se obračamo s prošnjo, da bi v prihajajočem tednu, v kolikor imate to možnost, organizirali kosilo za vašega otroka doma. V tem primeru vas pozivamo, da to sporočite na e-naslov:
prehrana.osfram@gmail.com ali preko eAsistenta odjava obrokov najkasneje do nedelje, 21. 2. 2021 do 8.00 ure.

Šolski prevozi bodo potekali po običajnih voznih redih, ki so veljali na začetku šolskega leta. Prilagojeni vozni redi, ki so veljali zadnje tri tedne samo za učence od 1. do 3. r ne veljajo več.

Potrudili se bomo po svojih najboljših močeh, zato potrebujemo vašo pomoč v upanju, da bomo s tem preprečili oziroma čim bolj omejili možnost širjenja okužbe, v kolikor bi do tega prišlo. Naša želja je, da učenci hodijo k pouku v šolo in da ostanejo zdravi.
Lepo vas pozdravljam.

mag. Damjan Gašparič, ravnatelj OŠ Fram

Dostopnost