Skoči na glavno vsebino
02 630 01 60; 041/673-541 tajnistvo@osfram.si

Na zadnji šolski dan v šolskem letu 2023/24 bo tudi na naši šoli praznično in veselo, kot se za ta dan spodobi. Učenci pridejo v šolo po ustaljenem urniku, najpozneje do 8. 20. Nato se bomo vsi zbrali v telovadnici, kjer se bo odvila zaključna prireditev, ki bo delno obarvana tudi s tematiko prihajajočega državnega praznika. Po prireditvi bo v razredih z razredniki sledilo podeljevanje spričeval in ostalih listin.

Jutranje varstvo, podaljšano bivanje in varstvo vozačev bo potekalo po ustaljenem ponedeljkovem urniku z morebitnim predčasnim združevanjem skupin, glede na potrebo, ki se bo pokazala.

Avtobusni prevozi 24. 6. 2024:

– šolski kombibus prične z vožnjami ob 13.05, z vsemi vožnjami bo pričel uro prej kot običajno,

– prevozi s Tajhmanom bodo potekali po ustaljenem voznem redu.

Spričevala in druge listine, ki na zadnji šolski dan ne bodo prevzete, dobite v tajništvu šole med 7.00 in 14.00 vsak delovni dan do 5. 7. 2024, kasneje pa od 19. 8. 2024 naprej.

Pred nami so težko pričakovane poletne počitnice, čas, ko bomo lahko odložili šolske knjige, zvezke in peresnice ter se posvetili sprostitvi, zabavi in preživljanju časa z družino in prijatelji. Naj bo to obdobje, ko se boste posvetili svojim hobijem, odkrivanju novih zanimivosti in seveda tudi počitku.

Tudi to leto smo vsi prispevali k temu, da je naša šola prostor, kjer se učimo in rastemo skupaj. Hvala vam za podporo, razumevanje in sodelovanje. Mi si bomo leto zagotovo zapomnili po praznovanju 150-letnice šole in s sloganom Stopimo skupaj naprej vam na tem mestu tudi kličemo nasvidenje do septembra.

 

Kolektiv OŠ Fram

 

 

Dostopnost