Skoči na glavno vsebino
02 630 01 60; 041/673-541 tajnistvo@osfram.si

Spoštovani učenci, starši in zaposleni.

V prejšnjem tednu smo se poslovili od devetošolcev in danes preživeli še zadnji šolski dan skupaj z vsemi učenci v prav prijetnem vzdušju.

 

Ko se oziramo nazaj, se spominjamo ogromno lepih trenutkov in dogodkov, ki smo jih skupaj doživeli v preteklem šol. letu. Vabimo vas, da tudi vi v poletnem času morda še enkrat pobrskate po naši spletni strani oz. po šolskem časopisu, ki ga izdajamo mesečno https://osfram.splet.arnes.si/framcek/ .

 

Naša šola smo mi vsi skupaj in brez našega sodelovanja in skupnega dela ne moremo biti dobri in uspešni. Hvala vam za vse zbujene skrbi in seveda tudi pohvale, ki nam popestrijo vsakdanje dni. Mi vam obljubljamo, da se bomo še naprej trudili in opravljali svoje poslanstvo v najboljši možni meri. Naša skupna naloga pa je, da šola ostane varen prostor, kjer boste lahko nemoteno raziskovali, ustvarjali, se radovedno učili in družili. Poleg poglavitnega cilja, da uresničimo naše vzgojne in učne cilje, si želimo ostati zvesti vam in optimistično nadaljevati začrtano pot.

 

Naj bodo počitnice, ki so pred vrati, čas, ko nas letni čas zvabi v svoj objem, sončni žarki pa naj naš svet obsijejo z veliko močjo.

 

Pazite nase!

 

Kolektiv OŠ Fram

 

Dostopnost