Skoči na glavno vsebino
02 630 01 60; 041/673-541 tajnistvo@osfram.si

Letošnje šolsko leto je bilo izredno uspešno na odbojkarskem področju, kljub temu da se odbojkarska tekmovanja še sploh niso v celoti zaključila (čaka nas še namreč območno in področno tekmovanje v odbojki na mivki).

V septembru so se učenci udeležili polfinalnega državnega tekmovanja v odbojki na mivki v Zrkovcih, osvojili drugo mesto in zaključili tekmovanje.

V polfinalu so šolo zastopali: Jaka Iršič, Gal Badrov, Tine Avšič, Maj Toplišek, Jakob Ogorevc in Vito Gojkovič.

 

 

Učenke so se uvrstile v državni polfinale, med devet šolskih ekip v Sloveniji. Do polfinalnega državnega tekmovanja so odigrale predtekmovanje območnih šol v Miklavžu, območni finalni turnir v Hočah, področno finale v Hočah,  četrtfinale v Framu in se prvič uvrstile v državni polfinale, ki je bil odigran v Beltincih, kjer so v tretjem nizu izgubile dve tekmi, in s tem zaključile tekmovanje.

Šolo so zastopale: Taja Gradišnik Klanjšček, Nuša Belas, Melani Karo, Lara Lah, Maša Belas, Manca Karo, Nuša Ačko, Neli Lunežnik, Zala Uranjek in Aleksandra Anastasova.

Tudi fantje so šolo odlično zastopali, saj so osvojili drugo mesto na tekmovanju območnih šol, drugo mesto na področnem tekmovanju, prvo mesto v državnem četrfinalu v Framu in odlično drugo mesto v državnem polfinalu v Braslovčah. Žal smo na omenjenih tekmovanjih trikrat izgubili proti ekipi OŠ Hoče, ki se je uvrstila v državni finale.

Šolo so zastopali: Gal Badrov, Tine Avšič, Jaka Iršič, David Zorko, Maj Toplišek, Jakob Ogorevc, Vito Gojkovič, Matic Domadenik, Simon Mernik, Arnej Gabrijan, Aljaž Hojnik in Marko Pliberšek.

Tekmovanja smo se udeležili tudi v kategoriji mlajših deklic, kjer smo se udeležili dveh turnirjev. Na predtekmovanju območnih šol smo osvojili drugo mesto in se uvrstili v območni finale, kjer smo z eno zmago osvojili tretje mesto in zaključili s tekmovanjem.

Šolo so zastopale: Maša Belas, Manca Karo, Ana Burulič, Laura Zorko, Nika Mišak, Zoja Jambrovič, Julija Božič, Maja Voglar Rodošek in Zala Badrov.

Tudi s fanti smo se udeležili tekmovanja v mali odbojki, čeprav je nihče ne trenira in smo se sicer ob nekoliko slabši konkurenci uvrstili na področno tekmovanje. Žal tam ostalim ekipam nismo mogli konkurirati in smo pristali na zadnjem, četrtem mestu, so pa fantje zagotovo pridobil dragoceno novo izkušnjo.

Šolo so zastopali: Gašper in Tine Miuc, Anžej Kvas, Bian Zupanc, Timotej Koželj, Tine Jerenko, David Kozoderc, Žiga Repnik, Maksim Brumec Korošec in Jošt Gradišnik.

Dostopnost