Skoči na glavno vsebino
02 630 01 60; 041/673-541 tajnistvo@osfram.si

Šolski sklad Osnovne šole Fram, je v četrtek, 11. 10. 2018, organiziral jesensko tržnico s kostanjevim piknikom v sodelovanju z Osnovno šolo Fram.
Tradicionalna jesenska tržnica s kostanjevim piknikom je potekala v popoldanskem času na igrišču DTV Partizan Fram.
Obiskovalci so se lahko sprehodili med bogato založenimi stojnicami, kjer so lahko izbirali med različnimi domačimi jogurti, medom, domačimi sirnimi namazi, rogljički, različnimi vrstami kruha, kozarčki marmelade, sadja, zelenjave, ki so jih pripravili in prispevali starši, lokalni pridelovalci ter šolski dobavitelji.
Tudi kostanji so bili odlični, za kar sta poskrbela naš kuhar, Marko Tepej, in član šolskega sklada, Branko Miuc.
Zahvaljujemo se turistični kmetiji Pri Kovačniku, vinogradniško-sadjarski kmetiji Greif, EKO kmetiji Pri Baronu, podjetju Pohorske dobrote, gospodu Petru Heclu s kmetije Fingušt-Hecl, gospodu Boštjanu Lešniku, gospodu Karlu Štumpergerju iz oljarne Štumperger, Mozaiku dobrot, kmetijam Jurič, Podlesnik in Tomše ter sadjarstvu Vrecl, ki so naše stojnice obogatili z njihovimi pridelki in izdelki.

Iskrena hvala vsem, ki ste pomagali, da je dogodek tudi to leto uspel

Zahvaljujemo se vam za obisk na gibalni govorilni uri, ki je bila namenjena  tudi dobrodelnosti in družabnemu srečanju ob pečenih kostanjih. Tako ste in  smo obeležili in dodali svoj delček k obeležitvi 25. obletnice delovanja mreže Zdravih šol v Sloveniji.
Hvala, ker nas podpirate.

Šolski sklad Osnovne šole Fram

Še več utrinkov.

Dostopnost