Skoči na glavno vsebino
02 630 01 60; 041/673-541 tajnistvo@osfram.si

 

V soboto, 1. 4. 2017, bo naravoslovni dan. Ker v tem šolskem letu ni delovne sobote, imamo prost dan v sredo, 26. 4. 2017, pred prvomajskimi počitnicami.

Kot vsako leto doslej, bomo v okviru naravoslovnega dne, izvedli akcijo Skrb za okolje v Framu in okolici. Akcija bo potekala v sodelovanju s krajevnimi društvi in občino Rače – Fram.

Učenci morajo biti v šoli najkasneje ob 8.00, ko jih prevzamejo odgovorni učitelji.

Učenci, ki pridejo z avtobusom, gredo v jutranje varstvo, ki bo od 7.00 do 8.00 ure potekalo v učilnici 4. b (1. – 4. razred) in v učilnici 5. a (5. – 9. razred).

Učenci, ki so doma na Ješenci in Požegu ter na Planici, ostanejo v domačem kraju. Ob 8.00 pride na zbirno mesto učitelj, pripelje malico in se skupaj s krajani udeležite akcije.

Zjutraj bo v šoli organizirana šolska malica za učence, po končani akciji pa sledi še malica na nogometnem igrišču v Framu za vse udeležence delovne akcije.

Otroci naj imajo primerna oblačila, obutev in po možnosti usnjene ali bombažne rokavice. Lateks rokavice in vreče zagotovi šola oz. Občina Rače – Fram.

Zelo priporočljivi so odsevni jopiči zaradi varnosti (imate jih v avtomobilih).

Nevarnih predmetov, s katerimi se lahko poškodujemo, NE POBIRAMO!!

V primeru dežja naj bodo otroci obuti v nepremočljivo obutev, imajo dežnik ali pelerino. Delovna akcija bo v vsakem vremenu.

V primeru lepega vremena ne pozabimo na zaščito pred KLOPI.

Avtobusni prevozi domov so organizirani od 12.00 dalje – vozni red.

Učenci, ki gredo domov z avtobusom, bodo v spremstvu učiteljev odšli pred šolo ob 11.50. Na ostale prevoze bodo počakali pred šolo v spremstvu učiteljev. Za učence od 1.  do 5. razreda prosimo, da starši javite učitelju, ko boste prišli po otroka – najkasneje do 12.00.

Po otroke (ki ne gredo domov sami ali z avtobusom) pridete starši na nogometno igrišče v Framu med 11.30 in 11.50.

Starši in drugi občani vljudno vabljeni.

Vodja naravoslovnega dne: Jasna Belas

Dostopnost