Skoči na glavno vsebino
02 630 01 60; 041/673-541 tajnistvo@osfram.si

25. novembra je bilo v dvorani DTV Partizan glasbeno obarvano ozračje. Kot že nekaj let do sedaj so učenci OŠ Fram nastopili na prireditvi Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo, ki jo organizira družba Radio Tednik Ptuj. Po uvodnih besedah gospoda ravnatelja so se nam kot prvi predstavili učenke in učenci od 1. do 5. razreda ter s svojo prisrčnostjo in pristnostjo takoj prebili led.

Slišali smo male zvezdnice in zvezdnike: Najo Cehtl, Urbana Napasta, Tinkaro Tonejc, Tajo Maver, Ajdo Lah, Mašo Frešer in Jakoba Korena.  V višji kategoriji so svoji starosti primerno suvereno nastopile velike dive: Katarina Mlakar, Zoja Štern, Ana Burulič , Olivija Rozman, Nika Bezgovšek in Eva Lah.

Njihove nastope je s pestrim programov povezoval voditelj Dalibor Bedenik, strokovna žirija jih je pozorno spremljala, občinstvo pa nagrajevalo z zasluženim bučnim aplavzom.

Vse framske ptičice in slavčki so se z odličnimi nastopi izvrstno odrezali, za kar jim iskreno čestitamo. Ohranjali so slovensko besedo v pesmi, glasbi in interpretaciji.

Prav vsi nastopajoči so nam segli v srce, a ker je prireditev tekmovalnega značaja, je komisija izbrala dva najboljša pevska nastopa, ki nas bosta zastopala na pomladnem polfinalu. Letos je to uspelo Maši Frešer v mlajši in Zoji Štern v starejši kategoriji.

Iskrene čestitke.

Dora Ožvald

Dostopnost