Skoči na glavno vsebino
02 630 01 60; 041/673-541 tajnistvo@osfram.si

POLFINALNO TEKMOVANJE OSNOVNIH ŠOL V SKOKIH Z MALE PROŽNE PONJAVE – 1. SKUPINA

V četrtek, 22. februarja 2024, je v športnem centru Draš v Mariboru potekalo polfinalno tekmovanje osnovnih šol v skokih z male prožne ponjave – 1. skupina. Udeležilo se ga je tudi 7 učencev naše šole, dosegli pa so naslednje rezultate: v kategoriji starejše deklice, posamezno, je Špela Repnik iz 7. b zasedla 11. mesto, Ana Repnik iz 7. a pa 20. V kategoriji mlajši dečki, posamezno, je Oskar Pulko iz 7. a zasedel 7. mesto, v kategoriji starejši dečki, posamezno, je Bine Gojkovič iz 9. a zasedel 1. mesto, Jurij Jehart iz 7. b 12. mesto, Jaša Plajh Štrman in Oskar Vedlin iz 8. a sta si delila 18. mesto, Maj Bezjak iz 7. a pa je pristal na 22. mestu. Ekipno so starejši dečki zasedli 2. mesto in se uvrstili na državno prvenstvo.

PODROČNO PRVENSTVO OSNOVNIH ŠOL V STRELJANJU Z ZRAČNO PUŠKO, ZRAČNO PIŠTOLO IN SERIJSKO ZRAČNO PUŠKO ZA PC MARIBOR IN PC PODRAVJE

V sredo, 6. marca 2024, je v Hočah potekalo področno prvenstvo osnovnih šol v streljanju z zračno puško, zračno pištolo in serijsko zračno puško. Tekmovanja so se udeležili 4 učenci naše šole in zasedli naslednja mesta: Brina Hebar iz 8. b je v kategoriji starejših učenk v streljanju z zračno pištolo zasedla 5. mesto. V streljanju s serijsko zračno puško z naslonom je v kategoriji učencev Marko Kavran iz 7. a zasedel 9. mesto. V kategoriji učenk je v streljanju s serijsko zračno puško z naslonom Tinkara Tonejc iz 6. a zasedla 5. mesto, Tajda Tonejc iz 3. b pa 6. mesto. 

DRŽAVNO POSAMIČNO OSNOVNOŠOLSKO TEKMOVANJE V BADMINTONU

V sredo, 13. marca 2024, je na osnovni šoli Mirna potekalo državno posamično osnovnošolsko tekmovanje v badmintonu. Barve OŠ Fram sta na tekmovanju zastopala Špela Kure iz 9. b v kategoriji starejše učenke, kategorizirane, in Jakob Koren iz 9. b v kategoriji starejši učenci, nekategorizirani. Učenca sta nastop sicer zaključila v kvalifikacijah, vendar je že uvrstitev na državno prvenstvo velik uspeh.

FINALNO DRŽAVNO TEKMOVANJE OSNOVNIH ŠOL V SKOKIH Z MALE PROŽNE PONJAVE

V četrtek, 14. marca 2024, je v organizaciji Osnovne šole Brežice v športni dvorani Brežice potekalo državno prvenstvo osnovnih šol v skokih z male prožne ponjave. Uvrstitev na državno tekmovanje je uspela ekipi starejših dečkov, ki so jo sestavljali 4 učenci (Maj Bezjak iz 7. a, Jurij Jehart iz 7. b, Oskar Vedlin iz 8. a in Bine Gojkovič iz 9.a). Kot ekipa so zasedli 5. mesto, posamično pa so se uvrstili: Oskar Vedlin iz 8. a 39. mesto, Jurij Jehart iz 7. b 33. mesto, Maj Bezjak iz 7. a 31. mesto, Bine Gojkovič iz 9. a pa je postal državni podprvak, saj je zasedel 2. mesto. 

Iskrene čestitke vsem športnicam in športnikom, ki so nam v ponos.

Mentorica: Polona Kregar

Dostopnost