Skoči na glavno vsebino
02 630 01 60; 041/673-541 tajnistvo@osfram.si

Spoštovani starši,

vlada je zaradi zelo slabe epidemiološke slike v državi močno zaostrila ukrepe za preprečevanje širjenja okužb.

Tako bomo skladno z okrožnico MIZŠ v ponedeljek, 19. 10. 2020 v vseh slovenskih šolah za učence predmetne stopnje(od 6. do 9. razreda)  pričeli z vzgojno – izobraževalnim procesom na daljavo. Zaenkrat je ta ureditev začasna in velja samo za prihodnji teden, od 19. 10. – 23. 10. Za te učence bodo obroki v tem času samodejno odjavljeni, zato jih ne rabite posebej odjavljati.

Učenci od 1. do 5. razreda imajo pouk še naprej v šoli, tako kot do sedaj. Šolski prevozi bodo potekali po nespremenjenih voznih redih.

V tednu od 26.10. – 30.10. imajo vsi učenci jesenske počitnice. Kako bo po jesenskih počitnicah, boste pravočasno obveščeni.

Pri delu na daljavo bodo učenci uporabljali Googlove učilnice, ki jih učenci občasno že uporabljajo. Videokonference se bodo izvajale preko aplikacije Google Meet. Vse Googlove storitve so brezplačne.

Cenjeni starši, iskreno se vam zahvaljujem za vso podporo vašim otrokom in učiteljem pri delu do sedaj. Pouk na šoli je v tem mesecu in pol v šoli potekal skladno z Letnim delovnim načrtom.

Zavedamo se, da v teh časih ni lahko Vam, spoštovani starši, niti učiteljem, še posebej pa ne učencem, ki potrebujejo odrasle vzornike in podpornike. Verjamem, da se bomo skupaj uspešno soočili z izzivi, ki so pred nami.

Lepo vas pozdravljam.

Ostanimo zdravi.

S spoštovanjem,

Damjan Gašparič.

Dostopnost