Skoči na glavno vsebino
02 630 01 60; 041/673-541 tajnistvo@osfram.si

Sreča je najbolj srečnih

velikosti, vonjave in oblik.

In nikoli je ni preveč

za tisti srečenosen dotik.

(Bina Štampe Žmavc)

Vodilna nit letošnje prireditve je bila iskanje sreče, ki nima svojega domovanja, marveč je doma v naših srcih; zagotovo jo najde vsak, ki le zna prižgati srčno luč.

Bogato pevsko-instrumentalno-plesno-dramsko prireditev je dodatno obogatila posebna računalniška scena, katero je mojstrsko pripravila učiteljica likovne umetnosti, Maja Patty. Dora Ožvald je s svojimi pevkami, pevci in instrumentalisti kot vsa leta do sedaj premikala glasbene meje, Štefanove baletke so navdušile enako kot Matejine plesalke, prvošolke Naja, Iva, Pia in Ana pa so skupaj z voditeljema Tonjo in Timotejem odlično besedilno in koreografsko zlepile celotno prireditev. Valentina Gselman je s petošolci, Zalo, Žigom in Anejem, pripravila igro, ki je s svojo sporočilnostjo podprla misel letošnjega koncerta. Tehnična podpora s strani KUD-a dr. Pavel Turner Fram in učitelja Črtomirja Gojkoviča je bila neprecenljiva, saj je bilo le tako vse točke mogoče izvesti brezhibno in tekoče, k čemur so pripomogle tudi spremljevalne učiteljice, ki so se odrekle ogledu koncerta, da je v zaodrju teklo vse, kot je treba.

Večer je bil za oko in uho, predvsem pa za dušo in iskreno pripravo na prihajajoče praznike, katerih smisel naj ne bo v bleščečem okrasju in bogatih darilih, temveč prijateljski roki in družinski ljubezni.

Več foto utrinkov na naslednji povezavi: Utrinki

Dostopnost